טרין חצילים

נראה מעולה, טעים בטירוף ומשדרג כל אירוח חלבי…..

טרין חצילים וגבינות 😋

להלן המתכון :
5-6   חצילים פרוסים דק.
2   גמבה אדומה קלויים.
 עלי בזיליקום טריים.
 שמן זית קנולה  לטיגון החצילים.
2 חבילות גבינת עזים ( כ 250 גרם )
2  חבילות גבינת סנט מור (כ 300 גרם).

אופן הכנה :
1 . לפרוס את החציל לפרוסות דקות, לפזר מלח ולהשהות למשך חצי שעה.
2 . מחממים במחבת שמן זית, מטגנים את החצילים.
3 . לספוג את שאריות השמן ולקרר את החצילים.
4. לפרוס את הגבינות לפרוסות בעובי של 2.5 מ"מ.
5 . לקחת תבנית אינגלייש קייק ולרפד אותה בניילון נצמד, להשאיר ניילון נצמד גם בצדדים על מנת לעטוף את הטרין.
6. מניחים את 2  שכבות חצילים בתחתית התבנית, מעל החצילים מניחים שכבות של הגבינות , פלפל קלוי ואורגנו וחוזר חלילה עד שהתבנית מלאה.
חשוב לסיים את הטרין ולסגור אותו עם 2 שכבות נוספות של חצילים.
7. לעטוף את הטרין עם ייתרת הניילון הנצמד.
8 . להניח משקולת של 1 קילו ( חבילת סוכר יכולה לעשות את העבודה ) על מנת לדחוס את הטרין.
9. ממליצה להניח את הטרין ליום שלם במקרר לפני ההגשה.
10 . בעת ההגשה יש להפוך את תבנית האינגלייש קייק על מגש.
11 . ניתן לשלב פוקאצ'ות או לחם קרוסטני בעת ההגשה.
ב ת א ב ו ן

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני