האם אתם יודעים כיצד לבשל פסטה?

ענו על השאלות הבאות, נכון או לא נכון

*צריך לתבל את מי הבישול של הפסטה במלח – נכון!
הטעם של הפסטה יהיה זה של הנוזל בו היא מתבשלת.
המלח חיוני רק לטובת תיבול הפסטה.
*חשוב להוסיף לפסטה שמן בכדי למנוע הידבקות – לא נכון!
בכדי למנוע הידבקות, חשוב לערבב את הפסטה מספר פעמים תוך כדי הבישול.
השמן לא משפיע בעניין הזה, הוא צף על פני השטח.
*את הפסטה חייבים לבשל בסיר מכוסה – לא נכון!
לא חייבים לכסות את הסיר, הכיסוי של הסיר מעלה במעט את החום שלו מה שעשוי לקצר את זמני הבישול.
*חשוב להכניס את הפסטה לסיר רק כשהמים רותחים – לא נכון!
זה רק מקצר את משך זמן הבישול.
*כדאי להוציא את הפסטה לפני שהיא מוכנה ולבשל אותה עם הרוטב – נכון!
כדאי להוציא את הפסטה מעט לפני סיום הבישול שלה ולבשל אותה עם הרוטב – היא תספוג יותר טעמים ותהיה טעימה יותר.
*אסור לשטוף פסטה במים קרים אחרי הבישול – לא נכון!
שטיפת הפסטה במים קרים עוצרת את תהליך הבישול ומסירה את שכבת העמילן החיצוני שהצטברה עליה מעל הפסטה.
במידה ורוצים להכין סלט פסטה או להכין פסטה מראש – אז מומלץ כן לשטוף את הפסטה.
*אפשר להשתמש במי הבישול של הפסטה להכנת הרוטב והעשרת הטעמים – נכון ואפילו מומלץ!!
בתאבון !!

קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני