טרין אנטיפסטי

נראה מעולה, טעים בטירוף ומשדרג כל אירוח חלבי.

טרין אנטיפסטי וגבינות

מצרכים :

5 חצילים.
4 פלפל אדום.
שמן זית לטיגון החצילים.
2 חבילות גבינת עזים ( כ 250 גרם )
2  חבילות גבינת סנט מור (כ 300 גרם).

אופן הכנה :
1 . לפרוס את החציל לאורך לפרוסות דקות, לפזר מלח ולהשהות למשך חצי שעה. לחצות את הפלפל לחצי.
2 . מחממים במחבת שמן זית, מטגנים את החצילים (אפשרי גם באפייה בתנור ).
3 . לספוג את שאריות השמן ולקרר את החצילים.
4. לקלות את הפלפל בתנור, לפרוס את הגבינות לפרוסות בעובי של 2.5 מ"מ.
5 . לקחת תבנית אינגליש קייק ולרפד אותה בניילון נצמד, להשאיר ניילון נצמד גם בצדדים על מנת לעטוף את הטרין.
6. מניחים שכבת חצילים בתחתית התבנית, מעל החצילים מניחים שכבות של הגבינות , פלפל קלוי וחוזר חלילה עד שהתבנית מלאה.
חשוב לסיים את הטרין ולסגור אותו עם שכבה נוספת של חצילים.
7. לעטוף את הטרין עם ייתרת הניילון הנצמד.
8 . להניח משקולת של 1 קילו ( חבילת סוכר יכולה לעשות את העבודה ) על מנת לדחוס את הטרין.
9. ממליצה להניח את הטרין ליום שלם במקרר לפני ההגשה.
10 . בעת ההגשה יש להפוך את תבנית האינגליש קייק על מגש.
11 . ניתן לשלב פוקאצ'ות או לחם קרוסטיני בעת ההגשה.
ב ת א ב ו ן

    קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני
    דילוג לתוכן