אנטיפסטי

ירקות :

אלו הירקות הפופולריים ביותר להכנת אנטיפסטי : בטטה, קישוא, חציל, כרובית, פטריות, פלפל ושומר.

חיתוך הירקות :

עגבניות – רבעים / חצאים ( או עגבניות שרי שלמות).

ברוקולי וכרובית – פרחים.

שומר / בצל  – קלוף וחתוך לרבעים / שמיניות.

שום, פטריות – שלמות.

פלפל – רצועות .

בטטה / חציל – חתוך לאורך למקלונים או לפרוסות.

תיבול :

התיבול הקלאסי  – שמן זית, טימין ומלח גס.

תיבול נוסף – כוס חומץ בלסמי מודונה וחצי כוס סוכר (מחממים בסיר על אש קטנה עד לצמצום הרוטב ).

אפייה :

חממו תנור מראש ל 200 מעלות והכניסו לאפייה של כ 40 דקות עד להשחמה קלה.

ירקות שמתרככים מהר כמו פטריות, כרוב ועגבניות לא זקוקים ליותר מ 15-20 דקות אפיה.

צננו את הירקות והגישו, בתאבון.

    קידום אתרים אורגני קידום אתרים אורגני
    דילוג לתוכן